top of page

Butikken

Fjellska%CC%8Al-logo-sort-tekst-hvit_edi
Foto%202020-06-19%2010%2012%2017_edited.

Det beste fra havet-
midt i sentrum!

I fiskebutikken mot strandkaien vil du finne kanskje Norges største sjømatutvalg med 40 meter ferskvaredisk med fersk håndskåret fisk, levende og nykokte skalldyr, skjell og andre herligheter fra havet.

Vi har fokus på høy kvalitet og bærekraftige produkter. Alle råvarer blir nøye kvalitetsjekket av oss slik at kun det beste havner på ditt bord.

Hver onsdag legger vi ut "ukens fisk" med rabaterte priser.
Fisken vil variere fra uke til uke etter fangst og sesongvare.

Ost med carmen og angelo.jpeg

Delikatesser fra fjern og nær

Vårt nye tilskudd er delikatesseavdelingen, også vendt opp mot strandkaien som ferskvarediskene. Der satser vi på det beste av produkter fra inn- og utland. Gode oster, skinker, spekemat, røykevarer, caviarer, sauser, sesongbaserte varer og annet tilbehør.
Kom innom å la deg friste!

 

Hver onsdag legger vi ut "ukens delikatesse" med rabaterte priser.
Varen vil variere fra uke til uke etter tilgang og sesong.

Fiskeposer.JPG

Nettbutikk- klikk og hent

Her kan du bestille varer på nett deretter hente varene ferdig pakket og klare hos oss.
Vi tilbyr retter fra restauranten, varer fra butikken, matkasser for tilberedning og dandering hjemme. Vi har også ferdige retter for oppvarming, komponerte med fat med røykt fisk, skalldyr med tilbehør, skagenrøre

 

Stopp i utkjørselen på oppsiden av butikken i mathallen og vi kommer ut med varene til deg. Er været bra og du skal nyte en dag til sjøs i båt?

Legg til kai på nedsiden av butikken ved glass-serveringene i mathallen og vi kommer ut med varene til deg. Besøk vår nettbutikk her.

Gjengen bak disken

bottom of page