top of page

Butikken

Fjellska%CC%8Al-logo-sort-tekst-hvit_edi
Foto%202020-06-19%2010%2012%2017_edited.

Det beste fra havet-
midt i sentrum!

 

I fiskebutikken mot strandkaien vil du finne kanskje Norges største sjømatutvalg med 40 meter ferskvaredisk med fersk håndskåret fisk, levende og nykokte skalldyr, skjell og andre herligheter fra havet.

Vi har fokus på høy kvalitet og bærekraftige produkter. Alle råvarer blir nøye kvalitetsjekket av oss slik at kun det beste havner på ditt bord.

Hver onsdag legger vi ut "ukens fisk" med rabaterte priser.
Fisken vil variere fra uke til uke etter fangst og sesongvare.

Ost med carmen og angelo.jpeg

Delikatesser fra fjern og nær

Vårt nye tilskudd er delikatesseavdelingen, også vendt opp mot strandkaien som ferskvarediskene. Der satser vi på det beste av produkter fra inn- og utland. Gode oster, skinker, spekemat, røykevarer, caviarer, sauser, sesongbaserte varer og annet tilbehør.
Kom innom å la deg friste!

 

Hver onsdag legger vi ut "ukens delikatesse" med rabaterte priser.
Varen vil variere fra uke til uke etter tilgang og sesong.

Fiskeposer.JPG

Nettbutikk- klikk og hent

Her kan du bestille varer på nett deretter hente varene ferdig pakket og klare hos oss.
Vi tilbyr retter fra restauranten, varer fra butikken, matkasser for tilberedning og dandering hjemme. Vi har også ferdige retter for oppvarming, komponerte med fat med røykt fisk, skalldyr med tilbehør, skagenrøre

 

Stopp i utkjørselen på oppsiden av butikken i mathallen og vi kommer ut med varene til deg. Er været bra og du skal nyte en dag til sjøs i båt?

Legg til kai på nedsiden av butikken ved glass-serveringene i mathallen og vi kommer ut med varene til deg. Besøk vår nettbutikk her.

Gjengen bak disken

Daglig leder, Dan Even
Daglig leder, Dan Even

Daglig leder på Fjellskål Fisketorget AS Dan Even er 2. generasjon medeier av Fjellskål og har jobbet her siden han var 13 år gammel. Han er bror til Stian og fetter til Cecilie

press to zoom
Ferskvareansvarlig, Stian
Ferskvareansvarlig, Stian

Stian er ferkvareansvarlig og har vært hos Fjellskål på fisketorget i 25 år. Han er 2. generasjons medeier av Fjellskål. Han er eldstemann i flokken (bror til Dan Even og fetter til Cecilie). Stian snakker både flytende italiensk, engelsk og tysk, noe som kommer godt med på torget.

press to zoom
Fiskehandler, Carmen
Fiskehandler, Carmen

Carmen har vært hos Fjellskål siden 2017 og fikk fagbrev som fiskehandlerfaget i 2021. Ingen fileterer fisken som Carmen!

press to zoom
Selger, Egil
Selger, Egil
press to zoom
Selger, Cecilie
Selger, Cecilie

Cecilie er 2. generasjons medeier av Fjellskål og er kusine til Dan Even og Stian. Jobber i butikk, backoffice og med nettbutikk.

press to zoom
Delikatesseansvarlig, Theresa
Delikatesseansvarlig, Theresa
press to zoom
Selger, Angelo
Selger, Angelo

Angelo er opprinnelig fra Sicilia har vært hos Fjellskål siden 2018. Han snakker Sisiliansk, Italiensk, Spansk, Engelsk og Norsk. Importerer 1. klasses Olivenolje og gin fra Sicilia som du finner hos Fjellskål.

press to zoom
bottom of page