Ukens fisk!

Hyse u49

02.12..20- 09.12.20

Hysefilet

Hysen er en god matfisk og inneholder mye proteiner og vitamin B12. Ofte brukt til fish & chips, men egnes også godt i grateng, fiskekaker ++

Ord: 219,- pr. kg

139,- pr. kg

Lyr u46

10.11.20- 17.11.20

Lyrfilet

Lyr kan både brukes i farse, kokes, stekes og brukes i de samme rettene som torsk og hyse. Lyr kan med fordel marineres før den tilberedes.

Ord: 219,- pr. kg

139,- pr. kg

Lange u43

23.10.20- 28.10.20

Langefilet

Fersk langefilet uten skinn. Lange har et hvitt, smakfullt og relativt fast kjøtt. Smaken kan minne om torsk og den kan bli tilberedt på de fleste måter.

Ord: 219,- pr. kg

139,- pr. kg

Lysing u40

30.09.20- 06.10.20

Lysingfilet

Fersk lysingfilet med skinn. Lysing er en stor fisk med hvitt, magert og delikat kjøtt. Teksturen på kjøttet er mykt og saftig med en mild smak.

Ord: 299,- pr. kg

149,- pr. kg

Langefilet 37

09.09.20- 15.09.20

Langefilet

Fersk langefilet uten skinn.
Lange har et hvitt, smakfullt og relativt fast kjøtt. Smaken kan minne om torsk og den kan bli tilberedt på de fleste måter.

Ord: 219,- pr. kg

139,- pr. kg

Lysing u48

25.11.20- 20.12.20

Brosmefilet

Fiskekjøttet er saftig og fast med en mild smak som kan minne av hummer. Siden kjøttet er så fast kan brosme lett legges på grillen, bakes i ovnen eller til woksteking.

Ord: 299,- pr. kg

149,- pr. kg

Brosme u45

04.11.20- 10.11.20

Brosmefilet

Fersk lysingfilet med skinn. Lysing er en stor fisk med hvitt, magert og delikat kjøtt. Teksturen på kjøttet er mykt og saftig med en mild smak.

Ord: 219,- pr. kg

139,- pr. kg

Brosme u42

13.10.20- 20.10.20

Brosmefilet

Fiskekjøttet er saftig og fast med en mild smak som kan minne av hummer. Siden kjøttet er så fast kan brosme lett legges på grillen, bakes i ovnen eller til woksteking.

Ord: 219,- pr. kg

139,- pr. kg

Hysefilet u39

23.09.20- 29.09.20

Hysefilet

Hysen er en god matfisk og inneholder mye proteiner og vitamin B12. Ofte brukt til fish & chips, men egnes også godt i grateng, fiskekaker ++

Ord: 219,- pr. kg

139,- pr. kg

Lysing   u36

02.09.20- 08.09.20

Lysingfilet

Fersk lysingfilet med skinn.
Lysing er en stor fisk med hvitt, magert og delikat kjøtt. Teksturen på kjøttet er mykt og saftig med en mild smak.

Ord: 299,- pr. kg

149,- pr. kg

Lyr u47

17.11.20- 25.11.20

Lyrfilet

Fiskekjøttet er saftig og fast med en mild smak som kan minne av hummer. Siden kjøttet er så fast kan brosme lett legges på grillen, bakes i ovnen eller til woksteking.

Ord: 219,- pr. kg

139,- pr. kg

Lange u44

28.10.20- 03.11.20

Langefilet

Fersk langefilet uten skinn. Lange har et hvitt, smakfullt og relativt fast kjøtt. Smaken kan minne om torsk og den kan bli tilberedt på de fleste måter.

Ord: 219,- pr. kg

139,- pr. kg

Lyr u41

06.10.20- 13.10.20

Lyrfilet

Lyr kan både brukes i farse, kokes, stekes og brukes i de samme rettene som torsk og hyse. Lyr kan med fordel marineres før den tilberedes.

Ord: 219,- pr. kg

139,- pr. kg

Seifilet     u38

16.09.20- 22.09.20

Seifilet

Seien er litt fastere og smaker litt mer enn torsk som den slekter på. Siden den er fastere passer den godt til både steking, koking, baking i ovnen og grilling.

Ord: 119,- pr. kg

99,- pr. kg

Breiflabb

03.06.20- 19.06.20

Breiflabbfilet

Breiflabbfilet uten skinn og bein.
Smaken av kjøttet er lik sjøkreps/ scampi. Den trekker godt til seg sterke smaker og urter og er en favoritt på restaurantmenyer.

Ord: 599,- pr. kg

250,- pr. kg

Hver onsdag legger vi ut et nytt ukestilbud på fersk fisk.

 

Tilbudet gjelder en uke fra onsdag / så langt beholdningen rekker.
* med forbehold om fangst

 

Fjellskål restaurant / Butikk / Nettbutikk
Strandkaien 3, 5013 Bergen, Vestland, Norway

 

Booking: booking@fjellskaal.no
Butikken: bestilling@fjellskaal.no eller +47 989-05-898

  • Facebook
  • Instagram

©2020 Fjellskål Fisketorget AS