Ukens delikatesse!

Pecorino.jpg

20.09.21 - 28.09.21

PECORINO FIORE SARDO D.O.P fra Sardinia.

Produsert av sauemelk. Melken blir oppbevart i rom som varmet opp ved hjelp av vedfyring. Røyken fra dette gir osten en litt røykepreget aroma. Osten har også en lett søtlig smak som er karakteristisk for fåremelk.

Etter at osten er formet, blir den tørrsaltet i motsetning til andre Fiore Sardi som også legges i saltlake.

Deretter smøres den inn med en blanding av sauegjeter og olivenolje før den modnes i 6 mnd.

Nydelig å spise som den er, til avrunding av sauser, pasta, pizza eller salater.

Ost u. 38

Brie

Ord : 599,-

- 30%

Pyrenees.jpg

31.08.21 - 07.09.21

Laget kun på geitemelk, rund og mild smak med deilig sødme i ettersmaken. Like god på brødskiven som på ostefatet! 

Ost u. 35

Pyrenees Bethmale, Chèvre

Ord : 699,- pr. kg

- 30%

hermetikktilbud.jpg

09.03.21- 17.04.21

På bildet har vi lagd en deilig salat av diverse Fangst.nordic

Div. Fiskehermetikk på tilbud:

Fangst brisling: blåmuslinger, hjertemusling, laks, baltic sea sprat.

Sildeglass fra Norrøna: fjellsild, sursild, sennepsild, madeirasild.

Sennepsauser: Nordlys og julesennep

Hermetikk u.9-15

All fiskehermetikk

Ord : fra 49,- pr. stk

- 30%

141292110_2870533459932116_2085707145536

16.02.21- 23.02.21

Ukens delikatesse er Pepparost fra Myrdal Gård. En halvfast ost med tre forskjellige pepparsorter.

Gouda ost av kumelk med en mix av cayennepeppar, sort og grønn peppar. En skikkelig 'spicy' ost. Denne ost er veldig god på pizza!
 

Ost u.6

Pepparost

Ord : 659 ,-pr. kg
Nå : 461 pr. kg

- 30%

Ostefat.jpg

20.01.21- 27.01.21

Myrdal Gård produserer flere typer ost av ku og geitemelk. Utgangspunktet er førsteklasses melk og råvarer behandlet på tradisjonelt vis. Myrdal ost er høykvalitets ost med deilig konsistens og masse smak.

Ost u.3

All ost fra Myrdal gård

Ord fra: 599 ,-pr. kg

- 30%

Brie de Meaux butikk.jpg

15.09.21 - 21.09.21

Brie de Meaux Dongé AOP

Kongen blant brier. Fra Ille de France øst for Paris.

Familien Dongè har i tre generasjoner utviklet og perfeksjonert deres brie.

Den utvalgte råmelken, omsorgen i modningen og lidenskapen for tradisjoner er hemmeligheten bak denne utsøkte osten.

Den har en hvit farge med rødlige nyanser, bløt kremet konsistens og en fantastisk smak.

Kombinasjonen av disse egenskapene har gitt osten en rekke gullmedaljer.

En kraftig brie med hint av sopp og skogbunn.

Kjent som en ypperlig dessertost og kan brukes som forrett, til ostesmørbrød, til snitter, canapeer, eller på ostebordet. Den gjør seg godt med usaltet kjeks eller loff sammen med ostemarmelade.

Ost u. 37

Brie

Ord : 490,-

- 30%

Morbier.jpg

23.08.21 - 30.08.21

En halvfast ost laget på upasteurisert melk fra kuer som går i Jurafjellet, Frankrike.

Morbier er en kremet ost, full av sødme og saltpreg fra ostens naturlige skorpe.

 Den ble tradisjonelt laget av halvparten morgenmelk og halvparten kveldsmelk. Askestripen i midten kommer fra vinstokkene og ble lagt på som beskyttelse frem til neste melking. I dag er asken kun brukt ut i fra hensyn til tradisjon mer enn smak og beskyttelse.

Ost u. 34

Morbier

Ord : 579,-

- 30%

IMG_4190.JPG

02.03.21- 09.03.21

Ukens delikatesse er Fjellost fra Myrdal Gård.

Myrdal Fjellost er en kumelksost. 

Osten er lagret i minimum 5 måneder under perfekte forhold for å få frem de gode smakene.

Resultatet er en moden rund smak.

Ost u.8

Fjellost

Ord : 750 ,-pr. kg
Nå : 525 pr. kg

- 30%

17880770279090037.jpg

02.02.21- 09.02.21

Ukens delikatesse er Ramsløksost fra Myrdal Gård. En kumelkost laget med den urgamle urten ramsløk. Mild men tydelig løksmak. En klar favoritt blandt mange. 
 

Ost u.5

Ramsløksost

Ord :  649,- pr. kg
Nå :  454,-pr. kg

- 30%

Julemat.PNG

14.12..20- 23.12.20

Herlige julepålegg som ribberull, kokelår, fenalår og hodesylte


Passer ypperlig med vår rødbetsalat!

Kjøtt u.51

Kjøttpålegg

Ord fra: 550 ,-pr. kg
 

- 30%

Morbier.jpg

07.09.21 - 14.09.21

En halvfast ost laget på upasteurisert melk fra kuer som går i Jurafjellet, Frankrike.

Morbier er en kremet ost, full av sødme og saltpreg fra ostens naturlige skorpe.

 Den ble tradisjonelt laget av halvparten morgenmelk og halvparten kveldsmelk. Askestripen i midten kommer fra vinstokkene og ble lagt på som beskyttelse frem til neste melking. I dag er asken kun brukt ut i fra hensyn til tradisjon mer enn smak og beskyttelse.

Ost u. 36

Morbier

Ord : 579,-

- 30%

Fangst.jpg

13.04.21- 27.04.21

På bildet har vi lagd en deilig salat av diverse Fangst.nordic

Div. Fiskehermetikk på tilbud:

Fangst brisling: blåmuslinger, hjertemusling, laks, baltic sea sprat.

Sildeglass fra Norrøna: fjellsild, sursild, sennepsild, madeirasild.

Sennepsauser: Nordlys og julesennep

Hermetikk u.15-16

All fiskehermetikk

Ord : fra 49,- pr. stk

- 30%

Hooning og kløverost.jpg

23.02.21- 02.03.21

Ukens delikatesse er Honningkløverost fra Myrdal Gård.

Dette er en goudaost laget med blad fra honningkløver.

Varm og nøtteaktig på smak.

Denne er perfekt på en ostetallerken, til brød og til toast.

Ost u.7

Honningkløverost

Ord : 569 ,-pr. kg
Nå : 398 pr. kg

- 30%

141292110_2870533459932116_2085707145536

27.01.21- 02.02.21

Ukens delikatesse er Pepparost fra Myrdal Gård. En halvfast ost med tre forskjellige pepparsorter.

Gouda ost av kumelk med en mix av cayennepeppar, sort og grønn peppar. En skikkelig 'spicy' ost. Denne ost er veldig god på pizza!

 

Ost u.4

Pepparost

Ord : 659 ,-pr. kg
Nå : 461 pr. kg

- 30%

cecilie med julepålegg.JPG

09.12..20- 15.12.20

Sylte som er laget av kjøttet i grisehodet.
Krydret med sort pepper, hvit pepper, nellik og allehånde.

Passer ypperlig med vår rødbetsalat!

Kjøtt u.50

Sylte

Ord: 550 pr. kg
Nå 275,- pr. kg

- 50%

Hver onsdag legger vi ut et nytt ukestilbud fra vår delikatesse avdeling.

 

Tilbudet gjelder en uke fra onsdag/ så langt beholdningen rekker.