top of page

SELSKAP & ARRANGEMENTER

Planlegger du fødselsdag, jubileum, konfirmasjon, bryllup, møte eller andre anledninger. Vi hjelper deg ved alle anledninger, og skreddersyr arrangement akkurat slik du ønsker det. Med vår sentrale beliggenhet og behagelige omgivelser danner Fjellskål Sjømatrestaurant en fin og annerledes ramme for ditt selskap. For både små og store tilstelninger har vi to helårs uteserveringer med flere muligheter. De kan leies for lukket selskap fra 20-40 personer.  Spør oss gjerne om å sette sammen en meny og skreddersy løsninger tilpasset ditt arrangement. Bordbestilling for 10 personer og oppover, vennligst ta kontakt med oss på telefon eller mail slik at vi kan skreddersy løsninger tilpasset ditt arrangement.

Reservasjon må bekreftes av restauranten på tlf. eller mail.

Dersom du ikke mottar bekreftelse, vennligst ring restauranten eller sjekk spam.


Våre lokaler
 

Med unik beliggenhet ved vannkanten spektakulær utsikt til både fjord og fjell, tilbyr vi den perfekte rammen for små og store møter & selskaper.
1B849FA4-9486-43F7-A4DC-2F3DBED4DEA2.jpeg
SELSKAPSMENYER
Med utgangspunkt i lokale og kortreiste råvarer, samt det beste fra Europa, henter vi også inspirasjon og impulser fra hele verden.

Vår kjøkkensjef og hans team jobber daglig med å utvikle de beste retter meny satt sammen av sesongens råvarer for å servere våre gjester.
Vi ønsker å gi våre gjester de beste råvarene, kombinert med spennende internasjonale smaker og teknikker.
bottom of page