top of page
Fjellskål villkveite.jpg

Vi tilbyr:

Fisk

FERSK FISK 7 DAGER I UKEN

Her finner du kanskje Norges største sjømatutvalg med fersk håndskåret fisk. I sesong har vi også levende torsk i akvariet. Alle råvarer blir nøye kvalitetsjekket av oss slik at kun det beste havner på ditt bord. Hver onsdag legger vi ut "ukens fisk" med rabaterte priser. Fisken vil variere fra uke til uke etter fangst og sesongvare.

Skalldyr & bløtdyr

FERSK ELLER NYKOKT

Kjøp med deg nykokt eller levende skalldyr. I akvariene finner du kongekrabbe, snøkrabbe, hummer, kreps og krabbe etter sesong. På denne måten er det alltid nykokte skalldyr i våre disker.

Sjømatkasser

FESTMÅLTID PÅ ET BLUNK

Vi tilbyr ferdige skalldyrkasser, kaviarpakker og østerspakker. Imponer dine gjester med et hærlig sammensatt sjømatmåltid. Se vårt utvalg i vår nettbutikk.

Delikatessevarer

FRA FJÆRN OG NÆR

Delikatessek med kaviarer, oster, honning, silderetter og mye mer. Oster: Med hovedfokus på lokale oster, tilbyr vi også et bredt utvalg av nasjonale og interasjonale oster. Norge er på full fart frem i osteverden og begynner etter hvert og bli godt annerkjent med flere oste-VM vinnere under beltet. Alt du trenger av tilbehør til ditt ostefat finner du i delikatesseavdelingen vår. Kaviarer: Vi har kaviarer fra hele verden. Om du skal bruke den i matlaging eller servere som snacks eller aperitif så har vi kaviaren til deg. Kjøp gjerne en ferdig kaviarpakke som innholder alt du trenger for en aperitif eller snacks. Se vårt utvalg av kaviarer og oster i nettbutikken.

bottom of page