top of page
Familiebilde.jpg

Fjellskål - En sjømatodysse fra Fjellskålnes på Osterøy til Fisketorget i Bergen

 "Lidenskap for kvalitet" er Fjellskål-familiens arv. Disse verdiene er grunnlaget for alt vi gjør. Generasjoner av fiskehandlere har formet det vi i dag kjenner som Fjellskål. Det som startet som en enkel bod på fisketorget, har vokst til å bli Vestlandets sjømatdestinasjon.

 

Grunnlagt av brødrene Øystein og Ragnar Fjellskål på det pulserende Fisketorget i 1976, er Fjellskål i dag en uunnværlig del av Bergens rike sjømatarv. I over 40 år var brødrene selve symbolet på Fjellskål på Torget. Ikke bare drev de som selvstendige gründere, men som sjømatentusiaster som delte sin grenseløse lidenskap med Bergen, en uatskillelig del av byens historie og kultur.

 

Hele familien kom sammen under åpningen av Mathallen i 2012, og Fjellskål Fisketorget AS ble dannet. Denne fusjonen markerte begynnelsen på en ny epoke, og Fjellskål utviklet seg til å bli en komplett sjømatdestinasjon.

 

Året er 2024, og Fjellskål forblir en levende del av Bergens historie, i stadig utvikling og tilpasning til tidens gang. Her møter gårsdagens minner dagens nyskapende sjømatopplevelser. Selv om Øystein og Ragnar ikke lenger er blant oss, lever deres arv videre gjennom familiens yngre generasjoner som nå styrer denne sjømatodysseen.

 

Fjellskål står i dag, som den gjorde i 1976, som en pioner innen levering av førsteklasses sjømat. Det er ikke bare en sjømatdestinasjon; det er en hjørnestein i Bergens historie. Bli med oss på reisen fra Fjellskålsnes på Osterøy til Mathallen i Bergen, der hvert smakfulle øyeblikk blir en hyllest til fortiden og en feiring av fremtiden.

bottom of page