Brosme wok oppskrift for 2-3 personer.

Fremgangsmåte: Kok ris etter anvisning. Rens fisken, og del i passende stykker. Vi valgte terninger. Kutt opp grønnsakene så de er klare. Samme med de forskjellige sausene, ha alt klart! Varm opp wokpannen og tilsett olje/smør. Brun fisken på begge sider før den stekes ferdig på lavere varme. Toppe med litt hvitpepper på brosmen. Legg så fisken til side mens du woker grønnsakene. Begynn med løken og la den surre ett par minutter. Så har du i broccoli, paprika og til sist strimletgulrot. (Wok grønnsakene i en rekkefølge der grønnsakene som trenger lengst steketid tilsettes først) Legg til slutt fisken og alle ingrediensene i pannen. Altså samtlige sauser og krydder. Gi woken en rask oppstek før servering. Server med ris, fersk koriander og lime. Du trenger:
Ca 750 g. brosmefilet i terninger 1 lime 0,5 broccoli, i små buketter 0,5 rød chilli finhakket 1 fedd hvitløk, finhakket 1 SS ingefær, revet 4 SS soya sauce 2 SS oyster sauce 1 Ts fish sauce 1 Ts ris eddik 1 SS sesamfrø 1 rød paprika, i terninger 1 gulerot, i tynne strimler 1 gulløk, i tykke strimler