Søk

Fish & chips med hyse

Det er lett å panere hysefilet.


700g hysefilet ½ ts pepper 1 ts salt 4 ss hvetemel 75-100 g panko /brødrasp 2-3 egg Nøytral olje til steking



⁣1. Skyll fisken i kaldt vann og ta bort alle bein (vi kan fjerne de før deg i butikken hvis du ønsker). Tørk deretter fisken godt med kjøkkenpapir og del dem i passende serveringsstykker. Krydre fiskestykkene med salt og pepper.


2. Visp egg i en vid bolle/skål. Bland mel, salt og pepper i en annen vid bolle/skål, og ha panko/ brødsmuler i en tredje.


3. Vend hysebitene først i melblandingen slik at de er helt dekket av mel, og ha de deretter oppi eggeblandingen – før du til slutt dypper de oppi panko/brødsmulene slik at bitene har et jevnt lag over det hele.


3. Forvarm en stekepanne til medium varme og ha i nøytral olje. Stek de panerte fiskebitene til de er gylne på alle sider. Det tar omtrent 2-3 minutter på hver side.

Server fisken umiddelbart og server med det tilbehør du måtte ønske. Feks. Remulade, ovnsbakte grønnsaker og poteter.


Fjellskål restaurant / Butikk / Nettbutikk
Strandkaien 3, 5013 Bergen, Vestland, Norway

 

Booking: booking@fjellskaal.no
Butikken: bestilling@fjellskaal.no eller +47 989-05-898

  • Facebook
  • Instagram

©2021 Fjellskål Fisketorget AS