OPPSKRIFT
Denne raske middagsretten passer perfekt til dager der du vil bruke mest mulig tid til å gjøre annet en å lage middag.
Til 4 personer
DU TRENGER
Ca. 600 gram lysingfilet
1 håndfull havsalt
1/2 hode sommerkål
1 sjalottløk
2 fedd hvitløk
1/2 agurk
8 stk kokte nypoteter
1/2 bunt gressløk
1 stk sitron
3 ss seterrømme
solsikke olje
2 ss smør
SLIK GJØR DU
Fisken saltes i 10 minutter, skylles og tørkes godt.
Grønnsakene kuttes i fine biter.
Stek fisken i en panne med olje. Når fisken begynner å bli gyllen tilsetter du smøret. Øs så smøret over fisken i ca. 5 minutter.
Snu deretter fisken og ha i alle grønnsakene i. Fres videre i ca. 2 minutter.
Ta ut fisken, og ha i rømme og urter i grønnsaksblandingen.
Smak til med sitron og salt, og server grønnsakene sammen med fisken.
