Søk

Lysing- alt i en panne

OPPSKRIFT

Denne raske middagsretten passer perfekt til dager der du vil bruke mest mulig tid til å gjøre annet en å lage middag.


Til 4 personer


DU TRENGER

  • Ca. 600 gram lysingfilet

  • 1 håndfull havsalt

  • 1/2 hode sommerkål

  • 1 sjalottløk

  • 2 fedd hvitløk

  • 1/2 agurk

  • 8 stk kokte nypoteter

  • 1/2 bunt gressløk

  • 1 stk sitron

  • 3 ss seterrømme

  • solsikke olje

  • 2 ss smør

SLIK GJØR DU

  1. Fisken saltes i 10 minutter, skylles og tørkes godt.

  2. Grønnsakene kuttes i fine biter.

  3. Stek fisken i en panne med olje. Når fisken begynner å bli gyllen tilsetter du smøret. Øs så smøret over fisken i ca. 5 minutter.

  4. Snu deretter fisken og ha i alle grønnsakene i. Fres videre i ca. 2 minutter.

  5. Ta ut fisken, og ha i rømme og urter i grønnsaksblandingen.

  6. Smak til med sitron og salt, og server grønnsakene sammen med fisken.



Fjellskål restaurant / Butikk / Nettbutikk
Strandkaien 3, 5013 Bergen, Vestland, Norway

 

Booking: booking@fjellskaal.no
Butikken: bestilling@fjellskaal.no eller +47 989-05-898

  • Facebook
  • Instagram

©2020 Fjellskål Fisketorget AS